Aandelen

Ondernemen staat bol van de dynamiek

Aandelen

Transacties vormen een belangrijk deel van onze ondernemingsrechtpraktijk. In nauwe samenwerking met andere betrokken adviseurs, begeleiden wij cliënten in deals. We denken mee over de term sheet, de dealstructuur, de koop- en aandeelhoudersovereenkomst, het geldverkeer en de closing van de transactie.

In de loop van de tijd kunnen niet alleen producten of markten veranderen, maar ook eigendomsverhoudingen. Dat laatste voltrekt zich bij een B.V. of N.V. De oorspronkelijke uitgifte van aandelen (vastgelegd in de oprichtingsakte) wordt aangepast ten gunste van nieuw kapitaal en zeggenschap, variërend van de uitgifte van nieuwe aandelen tot de overdracht van bestaande aandelen. Dat moet ook vastgelegd worden in notariële akten.

De Pagter Oostermeyer Notarissen onderzoekt de afspraken tussen de betrokken partijen en zorgt ervoor dat aan alle statutaire en wettelijke formaliteiten wordt voldaan.

Maak een afspraak
Ons team van medewerkers staat altijd voor u klaar.

Of u nu mailt, belt of gewoon langskomt.

Wij zijn gesloten op de volgende dagen: Goede vrijdag, Hemelvaartdag, De dag na hemelvaart, Tweede Pinksterdag, Koningsdag.