Een middelgroot notariskantoor waar de mens centraal staat

Ons team staat altijd voor u klaar

We hebben oog voor uw verhaal

Of u nu mailt, belt of gewoon langskomt, ons kantoor heeft u veel te bieden. Te beginnen met eerlijk advies en de basis notarisdiensten.
Wij zijn sinds 2000 actief in de regio groot Alkmaar en ontstaan uit verschillende samenwerkingsverbanden en overnames. Mede daardoor zijn we gegroeid naar een team van 20 vaste medewerkers en kunnen we diensten op alle rechtsgebieden in brede zin aanbieden. De specialisaties zijn verdeeld over onze medewerkers waarvan de meeste al langere tijd bij ons kantoor werken. Daardoor beschikken we over uitstekende contacten met ondernemers en hun adviseurs (makelaars, accountants, fiscalisten administratie- en accountantskantoren) uit Alkmaar en de omliggende regio.

Wij helpen u om tot rechtsgeldige en bindende afspraken te komen. Wij geven juridisch advies en letten op de belangen van alle betrokkenen. Natuurlijk moeten we dan op de hoogte zijn van alle wet- en regelgeving en zorgvuldig te werk gaan.

Maar van De Pagter Oostermeyer Notarissen mag u meer verwachten. Wij beseffen dat wij aanwezig zijn op belangrijke momenten in het leven van mensen, of het nu een geboorte, scheiding of de aankoop van een woning is. Waarbij elke situatie anders is. Andere blijdschap, andere dromen, andere teleurstellingen en verdriet.

Het vertrouwen dat wij krijgen is kostbaar en waardevol. Het geeft ons de energie om ons elke keer weer te verplaatsen in onze cliënten en voor hen die extra stap te zetten. Wij zijn De Pagter Oostermeyer Notarissen, wat is uw verhaal?

Maak een afspraak
Ons team van medewerkers staat altijd voor u klaar.

Of u nu mailt, belt of gewoon langskomt.

Nieuws
Uitbreiding notariaat
Wij breiden uit met de komst van Erwin van Elst, notaris te Amsterdam, vanuit onze nieuwe vestiging aan de Kabelweg 57 te Amsterdam.