"Kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening, daar sta ik voor, de cliënt staat bij mij altijd centraal en kan altijd op mijn advies rekenen!"

Maarten Oostermeyer
Partner | Notaris

Maarten Oostermeyer is als mede-oprichter en partner verbonden aan De Pagter Oostermeyer Notarissen. Maarten is tot notaris benoemd in de gemeente Alkmaar.

Inleiding

Maarten Oostermeyer is in 2017 begonnen als kandidaat-notaris bij Loyens & Loeff te Amsterdam. Zijn werkzaamheden waren aanvankelijk gericht op onroerendgoedrecht, maar vanaf 2019 heeft hij zich toegelegd op het ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord en adviseert zowel op het gebied van vastgoed als op het gebied van ondernemingsrecht.

Specialismen

Maarten is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, met ervaring op het gebied van fusies en overnames en begeleidt zowel nationale als internationale ondernemingen, variërend van start-ups tot multinationals, bij transacties, (grensoverschrijdende) herstructureringen, corporate governance, joint ventures, private equity, beleggingsfondsen, familiefondsen en werknemersparticipatieregelingen. Hij treedt regelmatig op voor cliënten bij nationale fusies en overnames en adviseert een groot aantal nationale en internationale ondernemingen omtrent hun vennootschappelijke structuur en corporate governance.

Daarnaast houdt Maarten zich bezig met zowel directe als indirecte vastgoedtransacties en adviseert op het gebied van (internationale) financieringen en zekerheidsrechten, projectontwikkeling en parkmanagement.

Maarten volgde de opleidingen Nederlands Recht en Notarieel Recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, is lid van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en volgt daarnaast de post doctorale opleiding aan de Grotius Academie Vennootschaps- en Ondernemingsrecht.

Neem direct contact op
Ons team van medewerkers staat altijd voor u klaar.

Of u nu mailt, belt of gewoon langskomt.

Wij zijn gesloten op de volgende dagen: Goede vrijdag, Hemelvaartdag, De dag na hemelvaart, Tweede Pinksterdag, Koningsdag.