"Als notaris kom je je cliënten tegen op belangrijke momenten in hun leven. Dat schept een band.”

Vanessa de Pagter is mede eigenaar van De Pagter Oostmeyer Notarissen

Vanessa (1971, Haarlem), studeerde notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam, is getrouwd en heeft twee zoons. In 1997 begon zij als kandidaat-notaris in Krommenie en maakte in 2017 haar overstap naar Alkmaar. Sinds 2018 is zij als notaris verbonden aan dit kantoor. Haar specialiteit en interesse liggen voornamelijk bij het personen- en familierecht en het afwikkelen van nalatenschappen.

Als notaris kom je je cliënten tegen op belangrijke momenten in hun leven. Dat schept een band. Het contact met mensen, van jong tot oud, ieder met hun eigen verhaal, vind ik elke dag opnieuw fascinerend en uitdagend.

Persoonlijke situaties kunnen veranderen, mensen staan vaak niet stil bij de gevolgen hiervan. Door het stellen van de juiste vragen en het hebben van een luisterend oor, adviseer ik mijn cliënten en draag ik zorg voor de juiste notariële vastlegging. Hiermee wordt voorkomen dat er later onduidelijkheid bestaat over de gemaakte afspraken tussen partijen of de wensen van een erflater bij zijn onverhoopt overlijden.

Mijn zoons zijn fanatieke voetballers. Zaterdag langs de lijn is voor mij heilig. Ondanks alle drukte op kantoor probeer ik er altijd bij te zijn. Zelf houd ik van tennissen en sta ik in de winter graag op ski's, maar een mooie film bekijken of een avondje uit met vrienden vind ik ook erg gezellig!

Neem direct contact op
Ons team van medewerkers staat altijd voor u klaar.

Of u nu mailt, belt of gewoon langskomt.

Wij zijn gesloten op de volgende dagen: Goede vrijdag, Hemelvaartdag, De dag na hemelvaart, Tweede Pinksterdag, Koningsdag.