Voor jou ligt er een mooie uitdaging klaar

Het bouwen aan een volwaardige en zelfstandige rol in het team, met een eigen verantwoordelijkheid richting cliënten, adviseurs, collega’s en kantoor. Je werkzaamheden zijn divers zoals het opstellen van overeenkomsten, akten en adviezen, en het voeren van besprekingen met cliënten.

Vacature kandidaat-notaris familierecht

Het kantoor

De Pagter Oostermeyer Notarissen is een middelgroot en goedlopend kantoor. Het team bestaat uit 2 notarissen, 2 kandidaat notarissen, klerken en overig personeel, totaal 21 leuke en enthousiaste collega´s. Ons kantoor bedient klanten op het gebied van vastgoed, ondernemingsrecht en famlierecht. De klantenkring is divers en wij worden regelmatig ingeschakeld bij omvangrijke vastgoedtransacties. Een sterk collegiaal kantoor dat klaar staat voor elkaar.

Voor jou ligt er een mooie uitdaging klaar: het bouwen aan een volwaardige en zelfstandige rol in het team, met een eigen verantwoordelijkheid richting cliënten, adviseurs, collega’s en kantoor. Je werkzaamheden zijn divers zoals het opstellen van overeenkomsten, akten en adviezen, en het voeren van besprekingen met cliënten.

Startende kandidaat-notarissen worden ook van harte uitgenodigd om te reageren. Er zijn voldoende collega’s op kantoor om jou goed te begeleiden.

Wat bieden we jou

Op dit kantoor is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het betreft een kantoor met fijne notarissen om voor te werken. Deuren staan altijd open voor overleg. Een nuchtere omgeving en een plezierige werksfeer.
Mocht je de ambitie en vaardigheden hebben om toegevoegd notaris te worden, dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Jij hebt

  • een afgeronde studie notarieel recht
  • affiniteit met vastgoed in brede zin
  • een pro actieve houding en een hands-on mentaliteit

Je bent

  • een initiatiefrijke, vlotte en nuchtere doener
  • leergierig
  • resultaatgericht

Wij bieden

  • een uitdagende praktijk
  • een aangename werksfeer
  • volop groeikansen en bijbehorende arbeidsvoorwaarden
  • een leuk en inhoudelijk uitstekend team dat je ondersteunt bij jouw ontplooiing als kandidaat-notaris.

Heb je belangstelling, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV t.a.v. Maarten Oostermeyer via: m.oostermeyer@dpon.nl.

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Vanessa de Pagter, of Maarten Oostermeyer door middel van telefoonnummer 072-5127477.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Velden met een * zijn verplicht

Wij zijn gesloten op de volgende dagen: Goede vrijdag, Hemelvaartdag, De dag na hemelvaart, Tweede Pinksterdag, Koningsdag.