Notarieel medewerker ondernemingsrecht

Het kantoor

De Pagter Oostermeyer Notarissen is een middelgroot en goedlopend kantoor. Het team bestaat uit 2 notarissen, 2 kandidaat notarissen, klerken en overig personeel, totaal 19 leuke en enthousiaste collega´s. Ons kantoor bedient klanten op het gebied van vastgoed, ondernemingsrecht en famlierecht. De klantenkring is divers en wij worden regelmatig ingeschakeld bij omvangrijke herstructureringen. Een sterk collegiaal kantoor dat klaar staat voor elkaar.

Zowel op kantoor als daarbuiten wordt er regelmatig geborreld met collega's en heerst er een informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.

Op dit kantoor is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het betreft een kantoor met twee notarissen met ieder hun eigen expertise. Deuren staan altijd open voor overleg. Een nuchtere omgeving en een plezierige werksfeer.

Jij hebt

Als (junior, medior of senior) notarieel medewerker bij De Pagter Oostermeyer Notarissen ben je mede verantwoordelijk voor de ondersteuning van de (Kandidaat) notarissen in de sectie Ondernemingsrecht. Deze sectie behandelt uiteenlopende casussen, zoals aandelenoverdrachten, statutenwijzigingen, fusies en overnames, de oprichting van vennootschappen en non profit instellingen zoals stichtingen en verenigingen. Ook houdt De Pagter Oostermeyer als enige in de regio zich bezig met internationaal ondernemingsrecht en wil zich in de toekomst zich hier verder in ontwikkelen. Je behandelt deze dossiers zorgvuldig en zorgt zo, samen met je collega’s, voor een goede afwikkeling van de zaak.

Je houdt je bezig met de volledige behandeling van diverse dossiers. Je start met het versturen van een offerte en na akkoord verricht je het cliëntenonderzoek, waarbij je bepaalt of de cliënt voldoet aan bepaalde wettelijke eisen.
In het kader van de Wwft raadpleeg je hiervoor bepaalde registers. Vervolgens stel je de daadwerkelijke akte en de bijbehorende documenten op, afhankelijk van je ervaring hierin. Je onderhoudt hierover het contact met de cliënten en betrokken partijen, vraagt benodigde gegevens op en zorgt dat alle betrokken partijen bij elkaar aan tafel komen voor het passeren van akten. Ten slotte werk je aandeelhoudersregisters bij, verstuur je informatie naar de KVK en rond je de zaken af met cliënten.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan.

Ervaring:

  • ondernemingsrecht: 1 jaar (Gewenst)
  • een notariskantoor: 1 jaar (Gewenst)

Taal:

  • Nederlands (Vereist)

Je bent

  • een initiatiefrijke, vlotte en nuchtere doener
  • leergierig
  • resultaatgericht

Wat bieden we jou

  • een uitdagende praktijk
  • een aangename werksfeer
  • volop groeikansen en bijbehorende arbeidsvoorwaarden

Heb je belangstelling, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV t.a.v. Maarten Oostermeyer via: m.oostermeyer@dpon.nl.

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Maarten Oostermeyer door middel van telefoonnummer 072-5127477.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Velden met een * zijn verplicht

Wij zijn gesloten op de volgende dagen: Goede vrijdag, Hemelvaartdag, De dag na hemelvaart, Tweede Pinksterdag, Koningsdag.